El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Tot preparat per a la jornada AlcoiRODA per a fomentar el transport sostenible

Tot preparat per a la jornada AlcoiRODA per a fomentar el transport sostenible
La jornada tindrà lloc el 5 i el 6 de maig

El 5 i 6 de maig tindrà lloc la jornada AlcoiRODA, una iniciativa amb què fomentar el transport sostenible. Les jornades es dedicaran a rutes i al LXIV del Trofeu Ciclista Sant Jordi – Santiago Blanquer.

Els regidors Alberto Belda i Lorena Zamorano, acompanyats del vicepresident del CEA, Rubén Pérez han presentat la jornada AlcoiRODA, una iniciativa amb què fomentar el transport sostenible amb activitats que tindran lloc durant el cap de setmana del 5 i el 6 de maig.

La regidora de Turisme, Lorena Zamorano diu que “el ciclisme de carretera és un potencial molt fort per Alcoi i per a aquesta zona”

El dissabte gràcies a la col·laboració del Centre Excursionista d’Alcoi (CEA), està programada una ruta amb què inaugurar la recentment creada senda BTT. L’eixida tindrà lloc a la Plaça d’Espanya a partir de les 8.30 h amb un preu d’inscripció de 3 € que es pot formalitzar ací fins al dia 2 maig.

Rubén Pérez, vicepresident diu que aquest és “un recorregut homologat i els 3 euros que es paguen és per a les assegurances de les persones inscrites”

A més, el mateix dia tindrà lloc a la Plaça d’Espanya una jornada de promoció de la mobilitat elèctrica, amb exposicions de vehicles, demostracions i circuit de proves per al públic.

I el diumenge 6 de maig es duran a terme altres dues activitats. A partir de les 8.30 h, una ruta per a descobrir el nou carril bici de la zona nord, i després se celebrarà l’edició LXIV del Trofeu Ciclista Sant Jordi – Santiago Blanquer.

Alberto Belda, regidor d’Esports afirma que aquestes activitats són per a “conscienciar a totes les persones de la importància del ciclisme no solament esportiu sinó turístic i de mobilitat"