El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Tot preparat per a la tercera edició del Saxteneum Fest a Cocentaina

Cartell Saxteneum Fest 2018

El festival tindrà lloc del 25 al 28 de juliol

Un any més, el festival del saxòfon donarà vida a la localitat de Cocentaina amb classes per a tots els nivells, tallers, xerrades i concerts. Aquesta tercera edició començarà el dia 25

Durant quatre dies, del 25 al 28 de juliol, Cocentaina acollirà per tercer any consecutiu, el Saxteneum Fest; un festival dedicat al saxòfon. Durant aquests dies, es desenvoluparan classes per a tots els nivells, tant individuals com col·lectives, tallers, xerrades per a conéixer més en profunditat l'instrument i concerts que cada dia posaran el punt final a la jornada amb convidats de luxe.

Hi ha dos novetats aquest any: El prestigiós professor Jesús Santandreu, impartirà el taller sobre iniciació al jazz i es realitzarà durant tot el matí del dia 26 i a banda, tots els matins a primera hora de la jornada i abans de començar les classes, Noelia Llopis serà l’encarregada d’ensenyar rutines de relaxació i estiraments per evitar lesions als músics.

Per acabar les jornades, la vetlada s'amenitzarà amb concerts al mateix Centre Cultural El Teular.

El dia 25 de juliol, a les 20.30?h, tindrà lloc el Recital de piano de Sergi Pacheco Portalés

El dia 26 de juliol, a les 20.30?h, tindrà lloc el segon concert, en aquesta ocasió a càrrec dels professors del curs i sota el títol “Tribute a Iturralde”.

El dia 27 de juliol, a les 22.00?h, Jazz amb la Manco amb Randy Greer Quintet on el blues, el swing i el jazz seran els protagonistes d’una vetlada única plena de música.

I el dia 28 de juliol, serà el Concert de Cloenda del Saxteneum Fest, a les 20.00?h i estarà precedit per una Marching band formada per saxòfons que recorrerà els carrers de Cocentaina i convidarà a tots els amants de la música a aquesta cita musical on professors i alumnes participaran.

El Saxteneum Fest 2018 ha nascut com una oportunitat per gaudir d’una experiència inoblidable, conéixer al protagonista principal que és el saxòfon, fer música i aprendre.