El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Tot preparat per a un Mig Any sense pluja a Alcoi

Aquest divendres es presenten els càrrecs i Sant Jordiet. Dissabte 21 d'octubre, acte central a la Glorieta

Aquest divendres Sant Jordiet 2018, Juan José Valls de la Filà Mudejars, serà presentat oficialment al Col.legi Salesians Joan XXIII a les 16 h. El Teatre Calderón, a les 20 h, acollirà la presentació oficial dels càrrecs festers 2018. L'acte central del Mig Any serà aquest dissabte 21 d'octubre amb gran ambient a la Glorieta amb la presència de totes les files. A les 20 h s'entregaran els plats d'olleta i a les 20:30 h serà el fallo del concurs

Són molts els actes que envolten el Mig Any Fester d'Alcoi, encara que és el divendres 20 i dissabte 21 d'octubre quan se celebren els més importants. Aquest divendres Sant Jordiet 2018, Juan José Valls de la Filà Mudejars, serà presentat oficialment al Col.legi Salesians Joan XXIII a les 16 h. El Teatre Calderón, a les 20 h, acollirà la presentació oficial dels càrrecs festers 2018. Ells són Jorge Vaquer (Capità Moro dels Verds), Santi Carbonell (Alferes Moro de la Magenta), José Jornet ( Capità Cristià dels Navarros) i Josele Calbo (Alferes Cristià de les Tomasines). 

L'acte central del Mig Any serà aquest dissabte 21 d'octubre amb gran ambient a la Glorieta amb la presència de totes les files. A les 20 h s'entregaran els plats d'olleta i a les 20:30 h serà el fallo del concurs. Després de conèixer al guanyador, Entraeta de Mig Any. Segons l'Agència Estatal de Metereologia (AEMET), no hi ha previsió de pluja en cap moment del dia i les temperatures estaran entre 12 i 25 graus.

ARAMULTIMÈDIA farà ressó de tots aquests actes i donarà ampla cobertura amb diferents vídeos. A més, com a actes previs, aquest mitjà de comunicació digital ha sigut l'únic que ha oferit reportatges en vídeo sobre la visita a Fontilles i la final del campionat de cotos.