El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Tot preparat per al procés d'admissió telemàtic a l'Escola Oficial d'Idiomes

No et quedes en dubtes. En l'EOI d'Alcoi t'atendran en el telèfon 965533660 o en aquest correu electrònic

El procés s'obrirà el 3 de juliol, i es podran fer sol·licituds d'admissió fins al 14 de juliol. Et facilitem els enllaços d'informació i matrícula.

L'Escola Oficial d'Idiomes d'Alcoi inicia aquest 3 de juliol el procés d'admissió telemàtica. A les 12 hores s'activarà l'enllaç per a fer la sol·licitud, que estarà actiu fins al 14 de juliol. A l'EOI d'Alcoi es pot cursar Alemany fins al B2, tots els nivells d'Anglés, Francés fins al C1, i els nivells superiors, C1 i C2, de Valencià. Pots consultar en aquest document els cursos concrets no sols de l'EOI d'Alcoi sinó de totes les de la Comunitat Valenciana. 

Atenció, perquè també hi ha prova de nivell dels diferents idiomes per als interessats en saber quin control tenen abans de triar curs. El primer termini per a fer aquesta prova va ser en juny, però hi haurà una segona tanda a partir de l'1 de setembre. Ací pots consultar tota la informació referent a aquesta prova de nivell

Si estàs interessat en començar un curs a l'EOI d'Alcoi, hi ha molta informació que et pot ser útil. Ací la Generalitat explica en general com fer el procés d'admissió, i ací pots consultar els cursos o les diferents EOI a tota la Comunitat valenciana. També a l'EOI d'Alcoi informen puntualment de cada tràmit.