El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Tot un cap de setmana dedicat a la Verge dels Lliris

Romería a la Font Roja 2017/AM

L'arribada a la Font Roja es té previst per a les 10:30.

Durant el divendres 14, dissabte 15 i diumenge 16 de setembre tenen lloc uns des molt especials per a homenatjar.

Durant tot aquest cap de setmana es tindrà l'oportunitat de rendir homenatge a la Verge dels Lliris. Cal destacar 3 dies en concret, com aquest divendres 14, el dissabte 15 i també el diumenge 16 de setembre.

Pel que fa al divendres 14, al matí, a les 11:00 es farà una visita a la patrona dels xiquets de Primària, i a la vesprada, apropant-se a la nit, a les 18:00 tindrà lloc l'exposició del Santíssim; a les 19:30 la reserva del Santíssim i Rés de la Sabatina, i a les 20:00 es realitzara la Santa Missa, durant la qual es retrà un homenatge als matrimonis que celebrem enguany les seues Noces d'Or i de Plata, finalitzant amb l'acompanyament de l'himne de la Coronació.

Romería a la Font Roja 2017/AM

Per al dissabte 15, serà un dia dedicat a l'Eucaristia i l'ofrena de flors. Des del migdia, a les 12:00, es podrà gaudir del passacarrer musical per les diverses barriades de la ciutat. I a la vesprada, a partir de les 18:30 té lloc la celebració de l'Eucaristia, a la reial parròquia de Sant Maure i Sant Francesc, i a les 20:00 es farà el trasllat de la imatge de la Patrona des de la plaça Ramón i Cajal fins a la plaça Espanya. I finalitzat tot, es traslladara la imatge a la parròquia de Santa Maria.

Cal dir que a causa de l'ofrena de flors en honor a la Verge, els autobusos de les línies 1, 2 i 4 es modificaran els seus itineraris des de les 19:00 fins al tancament del servei.

I per a donar fi a aquestes festes, el diumenge 16 és un dia molt especial, ja que comença de bon matí. A les 06:00 és la despertà, i a les 06:45 es fa el trasllat de la imatge de la patrona a la parròquia de Sant Maure i Sant Francesc. A les 10:30, arribada a la Font Roja on es rebrà a la Mare de Déu, i a les 12:00 es farà la missa en la Glorieta de la Font Roja, i en acabar, es trallada la imatge de la Pelegrina a la plaça de l'Ermita, on es podrà gaudir d'una actuació de dansa per part del Grup de Danses Carrascal. A més a més, recordem que es podrà visitar l'ermita fins a les 18:00.

Pel que fa a les 

Uns 3 dies molt intensos per a gaudir amb la família i amics.