El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Tot un èxit a la Trobada d’Escriptors amb l’alcoià Silvestre Vilaplana

Tot un èxit a la Trobada d’Escriptors amb l’alcoià Silvestre Vilaplana / gva
Aquesta trobada és una de les activitats de foment de la lectura de la Biblioteca i en total hi han assistit més de 400 alumnes

Alumnes de diversos col·legis de la Comunitat Valenciana participen en la Trobada d'Escriptors amb l’alcoià Silvestre Vilaplana. Entre les preguntes dels més de 400 alumnes assistents, ha destacat les seues tècniques literàries i la inspiració a l'hora d'escriure.

La Trobada d'Escriptors amb l’alcoià Silvestre Vilaplana ha sigut tot un èxit amb més de 400 alumnes assistents del col·legi Vamar d'Alfafar, i Jesús i María de València, i els instituts d'Educació Secundària de Biar, Llombai, Comarcal de Burjassot, La Muntanya de Chelva, Alcalans de Monserrat i La Canal de Petrer.

Aquest escriptor de diverses biografies de Joanot Martorell i de poesia i prosa, ha contestat a preguntes com d’on trau la inspiració i les seues tècniques literàries.

Silvestre ha obtingut el Premi de Novel·la Ciutat d'Alzira en 2005 i el Premi de la Crítica Serra d'Or de Literatura Infantil i Juvenil per la biografia de Joanot Martorell 'Les cendres del cavaller', a banda d’altres premis durant la seua vida professional.

La Trobada d'Escriptors és una de les activitats de foment de la lectura de la Biblioteca Valenciana dins del Pla valencià de foment del llibre i la lectura 'Llegim, llegim, llegim', que es du a terme en col·laboració amb l'Acadèmia Valenciana de la Llengua i Edicions Bromera.