El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Tota la història de la Festa d'Alcoi en Fontilles, ara en una exposició al Centre Comercial Alzamora

Multitudinària inauguració / R. Lledó
Fins al diumenge 15 d'abril

Vora un centenar de curiosos, festers i autoritats hi han acudit a l'última planta del Centre Comercial Alzamora per veure l'exposició que commemora el 75 aniversari de la visita a Fontilles. L'exposició ha estat coordinada per José Luis Boronat i Jordi Peidro. Aquesta mostra formada per panels amb fotografies repassa la trajectòria des dels orígens fins a l'última visita al paratge de la Vall de Laguar. A més queda clar la 'fraternitat' i 'solidaritat' de la festa amb Fontilles. També ha acudit la vicepresidenta de l'Associació Fontilles de València, Alicia Puchalt.

En l'exposició, que es podrà veure fins el diumenge 15 d'abril, també es fa menció de l'any 2000, on acudiren totes les filaes, celebrant el 50 aniversari d'aquesta tradicional visita que se celebra en l'època del Mig Any Fester i que organitza la Penya Fontilles.

Entre els assistents hi han estat Sixto Zaragoza i Rafa Palmer, en representació de la Penya Fontilles; Raül Llopis, regidor de Festes; i Juan José Olcina, president de l'Associació de Sant Jordi. ARAMULTIMÈDIA ha estat a la inauguració de l'exposició i ofereix aquesta galeria de fotos.