El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Tota una setmana en honor a la patrona d'Alcoi

Els serveis d'autobusos per al dia 16 és una eixida cada 20 minuts des de les 07:00 fins a les 18:00, amb un preu de 2 euros (jubilats i menors de 4 anys gratuït).

El diumenge 16 tindrà lloc la Romería a la Font Roja,a partir de les 06:00.

Durant tota aquesta setmana es rendira homenatge a la patrona d'Alcoi, la Verge dels Lliris. Per ara la gent ha pogut gaudir de diferents actes des del divendres 7 de setembre, moment en el qual col·loquen el cartell anunciador de festes en honor a la Patrona, inclús aquest diumenge 9 s'ha realitzat un concurs de dibuix infantil, on tots els més petits de la casa han pogut participar i rebre un recompensa pel seu interés.

Encara que ja s'han fet alguns actes interessants, cal destacar el que s'ha pogut vore aquest dilluns 10, quan ja s'ha fet públic la presentació de la revista LILIA, que ha tingut lloc al Cercle Industrial, que una vegada acabat la presentació, tots els assistents han gaudit d'un vinet d'honor.

Pel que fa a les altres activitats, recordem que el dimarts 11, a les 20:00 té lloc la Santa Missa en la Reial Parròquia de Sant Mauro i Sant Francesc, i a les 20:30 es realitzara el pregó als mateixos llocs. I per al dimecres 12, a les 18:00 és l'Exposició del Santíssim; a les 19:00 la Reserva del Santíssim i Rés de la Sabatina; a les 19:30 la presentació de la Verge xiquets i xiquetes i a les 20:00 la Santa Missa amb la participació dels jóvens, acompanyat després per l'himne de la Coronació. Però cal destacar un dia en concret, el diumenge 16, quan a les 06:00 es realitza la Despertà; a les 06:45 el trasllat de la imatge de la Verge des de l'Ajuntament fins a la Reial Parròquia de Sant Mauro i Sant Francesc; a la 13:30 arribada a la Font Roja, i per últim, a les 12:00 es farà la Missa en la Glorieta de la Font Roja amb la participació especial dels jóvens.