El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Tota una vida en àlbums

Sari Barber ja ha completat 213 àlbums de fotos, i està a punt de començar el que fa 214.
 

Sari Barber ha fet més de 200 àlbums de fotos. Tots a la manera tradicional, apegant les fotos impreses, i amb rètols i indicacions del que es veu, per no oblidar-ho. "Tota una vida", diu ella, que amb 80 anys continua imprimint i pegant fotos. Cal destacar la documentació que suposen els àlbums fets durant l'últim any de pandèmia, ja són 7, i on relata el confinament de tota la seua família. AMB VÍDEO.

Visitem a Sari Barber, alcoiana molt activa i amant de la fotografia familiar. Amb 80 anys, continua fent àlbums de fotos on ho registra tot. Li agrada fer àlbums com es feia antigament, en fulles de cartó, amb la fotografia apegada, i amb indicacions de què es veu en la imatge. Molts dels àlbums estan també adornats amb dibuixos que fa ella mateixa.

Es podria pensar que amb l'auge de la fotografia digital hauria reduït el seu treball, o s'hauria passat als àlbums fets en línia, però al contrari, ha buscat recursos per a continuar amb les fotos en paper i apegades en els seus àlbums. Agraeix l'ajuda del fotògraf Xavi Terol, qui l'imprimeix moltes de les fotografies; però compta també amb una màquina en casa per imprimir les fotos que fa en el mòbil o que li envia la família per whatsapp. Així, els àlbums fets durant el confinament i l'any de pandèmia suposen un curiós fons documental de la família. Ens ho conta tot en el vídeo. 

 I com no podia ser d'una altra manera, el reportatge dels àlbums també forma part ara d'un àlbum. Pocs dies després de publicar aquest reportatge ens arriben aquestes fotos: