El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Restriccions en els accessos a Alcoi a causa del temporal

La neu arriba a Alcoi / AM

Alcoi està en alerta taronja per aigua i vent.

L'Ajuntament d'Alcoi ha informat, de forma oficial a les 9 h, que totes les eixides de la ciutat es mantenen tallades al trànsit a excepció de la la circumval·lació en direcció a Cocentaina. Ho han fet després d'una reunió mantinguda amb regidors, tècnics, Policia Local i Bombers.

Cap a les 4 de la matinada d'aquest dilluns 20 de gener, ha començat a quallar la neu a Alcoi i la precaució ha de ser màxima. L'alerta per vent i pluja es manté en color taronja.

Des del consistori recomanem que "en cas de circular amb vehicle s'extremen les precaucions". L'autobús urbà i comarcal està en funcionament, no obstat això el servei d'autobús de l'STU no funcionarà. Des de la Mancomunitat de l'Alcoià-Comtat -responsable d'aquesta línia de transport- informen que "en cas que al llarg del matí l'evolució fóra favorable, es reanudarà el servei el més prompte possible".

El dispositiu especial ja està treballant seguint els protocols d'actuació de l'ajuntament per a intervenir especialment en les principals vies de comunicació de la ciutat i recorreguts d'emergència, que donen accés a hospital i centres de salut, així com en les urbanitzacions.

La situació a les nostres comarques és molt similar i en quasi tots els municipis s'ha suspés l'activitat docent a tots els nivells.