El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Totes les gimnastes del CGR Sant Jordi es classifiquen per a la fase autonòmica

Les gimnastes participants a Calp / CGR Sant Jordi

El Club de Gimnàstica Rítmica Sant Jordi s'ha desplaçat fins a Calp per participar en el campionat provincial que, depenent del resultat, podien classificar-se per al campionat autonòmic.

Totes les gimnastes que hi han participat en el Campionat Nacional de Conjunts i la Copa Base Individual han aconseguit classificar-se per al campionat que es disputarà a escala autonòmica. L'èxit més gran l'ha aconseguit Rocío García, gimnasta de categoria infantil que ha aconseguit la medalla d'or i ha sigut la millor d'entre 18 gimnastes.

A la fase provincial han participat 17 gimnastes de l'equip d'Alcoi. Allí el conjunt Infantil, amb Helena Gisbert, María Muñoz, Claudia López, Claudia Galera, Ainara Linares i Noa Villar s'ha classificat en quarta posició. El conjunt Juvenil ha aconseguit la cinquena millor nota amb Andrea Ortiz, Zaida Benyeto, Patricia Ruiz, Miriam García i Ainara Gisbert. També ha sigut la classificació en sisena posició del conjunt Aleví format per Lídia López, Edurne Nicolau, María Abad, Lídia Prats i Lucía Gozalbez, que ha mostrat la seua vàlua en la seua estrena en el nivell Base.

Les 17 gimnastes del CGR Sant Jordi tornaran a disputar la fase autonòmica amb els millors conjunts i individuals classificats que han aconseguit la seua classificació en les tres províncies valencianes. L'autonòmic se celebrarà el diumenge 7 d'octubre en el Poliesportiu Francisco Laporta d'Alcoi. De l'autonòmic passaran les gimnastes que realitzen els 15 millors exercicis de cada categoria per a disputar la final del Campionat Nacional Base de Conjunts i la Copa Individual Base que tindrà lloc a Múrcia del 7 a l'11 de novembre.