El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Tots a comprar al mercat solidari de les 'ames de casa'

Les 'ames de casa', venent al 'rastrillo popular'

Esperen recaptar un bon grapat de diners que invertiran en menjar que donaran a Cáritas

Fins a dissabte a la nit, tot tipus de regals a preus 'tirats' al local de l'Alameda 'Camio Sesto' 69.

Com cada any, les ames de casa Lucentum d'Alcoi inverteixen el seu temps i el seu esforç en ajudar als que més ho necessiten. Passen mesos arreplegant tota mena d'objectes que després venen a preu ridícul que quasi mai supera els 5 euros. Amb la col.laboració d'algunes botigues alcoianes, fan bon acopi de regals, molts d'ells nadalencs, que tenen molt d'èxit.

Fins a enguany, el mercadet el muntaven al Centre Comercial, però aquest pre-Nadal, ho han fet al local del número 69 de l'Alameda 'Camilo Sesto' . Fins dissbte a la nit, en horari comercial (De 10 a 14 i de 17 a 20 hores), tenen les portes obertes esperant la solidaritat d'alcoians i visitants.

Tot tipus de regals

Però, què podem comprar al mercadet de les 'ames de casa'? Absolutament de tot. Joguets, 'bolsos' de dona, articles de decoració, llibres,pel.lícules en DVD, compacts de música, roba, sabates i complements. Però també davantals i coixins que les mateixes 'ames' han confeccionat durant tot l'any amb molta devoció i il.lusió.

Són un grup de dones que no li tenen por a res i que confien a recaptar un bon grapat de diners que després invertiran en menjar que entregaran a Cáritas.

Estan justament d'enfront del Mercadona de l'Alameda. No s'ho pensen, és per una bona causa.