El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Última hora

Operació antidroga a Alcoi

Operació antidroga a Alcoi

La Policia Nacional i la Guàrdia Civil tenen oberta ara mateix una operació antidroga a les nostres comarques. S'ha detingut diverses persones tant en Alcoi com en altre municipi per concretar. L'operació està a hores d'ara oberta i sota secret de sumari. 

Més informació

Operació antidroga a Alcoi

Tots els alumnes del Màster en Enginyeria Tèxtil del Campus d'Alcoi tenen un lloc de feina assegurat

És únic en la Comunitat Valenciana

Els estudis del Campus d'Alcoi de la UPV estan molt relacionats amb l'entorn. Un d'aquests Màsters Universitaris és el d'Enginyeria Tèxtil (MUITEX) que actualment té una "ocupabilitat del 100%", és a dir, tots els alumnes, quan finalitzen el màster, tenen un lloc de feina assegurat. ARAMULTIMÈDIA ha parlat amb l'alumna Rocío Navarro i el professor Jaime Gisbert per conéixer més sobre el MUITEX. Tot al vídeo.

Els estudis del Campus d'Alcoi de la UPV estan molt relacionats amb l'entorn. Un d'aquests Màsters Universitaris és el d'Enginyeria Tèxtil (MUITEX) que actualment té una "ocupabilitat del 100%", és a dir, tots els alumnes, quan finalitzen el màster, tenen un lloc de feina assegurat.

Aquest màster només es pot cursar a Alcoi en la Comunitat Valenciana. En el blog del màster podeu trobar més informació. El termini de preinscripció finalitza el 15 de juny. ARAMULTIMÈDIA ha parlat amb l'alumna Rocío Navarro i el professor Jaime Gisbert per conéixer més sobre el MUITEX. Tot al vídeo.