El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Tots els barris s'uneixen per a la Fira Modernista del 2018

La manifestació de la pruimera edició de la Fira MOdernistia va ser tot un èxit

La Manifestació serà a tota la ciutat. Cada barri tindrà un punt d'eixida per a després anar de forma conjunta a la Plaça Espanya

El Modernisme Alcoià està en tota la ciutat. I això es demostra en aquesta segona edició de la Fira Modernista, ja que tots els barris participaran en la manifestació 

La Setmana Modernista de 2018 cada vegada es troba més a prop, i això es nota en l'ambient, més informació, més activitats i una organització que no para. Aquesta celebració, que tindrà lloc del 17 fins al 23 de setembre, i una de les novetats que tindrà aquest any és que està previst que per al dia 22 de setembre tots els barris s'uniran en zones separades per a després reunir-se conjuntament a la Plaça Espanya per a realitzar la manifestació reivindicativa de les 8 hores de treball.

Segons Lorena Zamorano, regidora de Turisme i Maribel Botella de l'Associació d'ames de cada Lucentum, cada barri tindrà una zona i un horari on es reuniran tots per a dirigir-se a la plaça on es trobara un o dos organitzadors:

- Batoi i Santa Rosa tenen el punt de reunió al Parc de Cervantes, a les 11:30.

- La Zona Nord es reunira a la Rosaleda, a les 11:30.

- Zona Alta, el Partidor, el Viaducte i el centre d'Alcoi tenen com a punt de reunió la plaça de Ramon i Cajal a les 11:30.

A més, Ana Cristina Domínguez, de la Coral Polifònica, explica que l'hora d'arribada a la Plaça Espanya serà entre les 12:15/12:30, i una vegada que ja es troben en la plaça començarà la manifestació, en el que hi haurà un acte organitzat per Coral Polifònica. També a la plaça es podrà comprar el CD de la Fira Modernista i s'interpretaran quatre cançons d'aquest, que serien 'Al nàixer el dia', 'Les xiques del bambú', 'Lamparita' i 'La milagret'.

Recordeu que podeu comprar el CD per 6 euros a les llibreries Llorens, Detroit Llibres i Natura.