El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Tots els cicles formatius a la I Fira Comarcal d’FP

Espai Àgora, a Alcoi, on tindrà lloc la I Fira Comarcal d’FP.

Els estudis de formació professional, segons els últims estudis, han experimentat un fort auge, ja que ofereixen una alta ocupabilitat i garanties d’èxit laboral, donat que les empreses sofreixen mancances, precisament, d’aquests perfils tècnics.

L’Espai Àgora acull aquesta iniciativa, que pretén difondre la formació professional i animar els joves a cursar estudis d’FP.

És la primera vegada que s’organitza una Fira Comarcal d’FP, no obstant això, no s’ha escatimat en mitjans. I és que, tant el Consell Territorial d’FP de l’Alcoià i el Comtat com l’Ajuntament d’Alcoi han col·laborat estretament per fer-ho possible.

 

En la fira trobarem agrupades en 20 famílies professionals tota l’oferta formativa existent a les nostres comarques i estaran representats els quinze centres educatius que ofereixen cicles de grau bàsic, mitjà, superior, així com altres cursos d’especialització.

 

És a dir, estem parlant d’una cita ineludible que s’ha programat per al divendres 5 de maig a l’Espai Àgora d’Alcoi, que obrirà les portes entre les 9 i les 17 hores per tal de facilitar el que tot el món s’ajuste l’agenda i acudisca a descobrir l’enorme ventall de possibilitats que existeix al món de la formació professional.

 

Tot i que encara és prompte per a traure comptes i conclusions, a hores d’ara, ja hi ha confirmats més de 1.000 assistents, una xifra rècord que ens dona una imatge clara de la importància d’aquest tipus de formació i l’interés dels joves en aquesta mena d’estudis. Està previst que, a més de rebre informació de primera mà, els futurs alumnes amplien coneixements al voltant de la FP Dual i entren en contacte amb empreses i entitats comarcals.