El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Tots els dubtes de l'ADA de l'IES Andreu Sempere, resolts en aquest vídeo

Si has de triar institut, has de saber que l'IES Andreu Sempere compta amb un projecte innovador per als alumnes de primer i segon, l'Aula Dinàmica d'Aprenentatge, on els alumnes treballen de manera col·laborativa i per projectes. Els professors de l'ADA ens contesten en el vídeo a les preguntes més freqüents. 

S'apropen les dates de matriculació, i la situació generada amb la COVID-19 no permet visitar els centres educatius. Així que alguns, com l'IES Andreu Sempere, han buscat vies diferents per apropar a pares i estudiants tots els avantatges de l'institut. 

I un dels molts punts diferenciadors de l'IES Andreu Sempere és l'ADA, l'Aula Dinàmica d'Aprenentatge, posada en marxa en el curs 2017-2018, i que a hores d'ara s'ha implantat ja en primer i segon d'ESO. Es tracta d'un projecte educatiu innovador on es potencia el treball en grup, però també l'autonomia i responsabilitat individual. S'utilitzen diverses metodologies per apropar el coneixement de diferents matèries en projectes educatius, com per exemple, la creació d'un museu de l'antiguitat. 

Però són moltes les qüestions que poden sorgir per aquest projecte, així que els mateixos professors del centre han fet un vídeo per a donar resposta les preguntes més freqüents. Ho pots vore dalt de tot de la notícia, i si vols saber el resultat, ací baix un altre vídeo amb imatges dels projectes realitzats. 

 Recorda que si vols saber més, pots contactar amb l'IES Andreu Sempere en la seua web, en aquest correu o al telèfon 965 28 120.