El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Tots els guanyadors de l'Esport 3D d'Alcoi, ací

Moments abans de l'eixida del 10K / Ajuntament
Ovidi Albert guanya la 10K amb 500 corredors

Ja s'han disputat totes les competicions en l'Esport 3D. Cal recordar que han participat uns 4.500 esportistes en 32 modalitats. L'oratge no ha sigut el més adient, encara que s'han pogut disputar totes les competicions esportives. La 10K ha sigut un autèntic fi de festa amb 

Ja s'han disputat totes les competicions en l'Esport 3D. ARAMULTIMÈDIA ha oferit un reportatge amb entrevistes sobre aquesta festa de l'esport local organitzada principalment per la Regidoria d'Esports de l'Ajuntament d'Alcoi.

En el document adjunt sota la fotografia, podeu accedir al document on apareixen tots els guanyadors, excepte els de la petanca i la 10K, disputada aquest diumenge 10 de juny. El primer classificat de la petanca ha estat El Romeral i el subcampió ha sigut Rodacanters. Pel que fa a la 10 K, l'alcoià Ovidi Albert ha sigut el guanyador amb un temps de 34 minuts entre vora 500 corredors, segons dades de l'organització.

Cal recordar que han participat uns 4.500 esportistes en 32 modalitats. L'oratge no ha sigut el més adient, encara que s'han pogut disputar totes les competicions esportives.