El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Tots els horaris, esports i modalitats de l'Esport 3D d'Alcoi en la seua Revista

Acte amb els esportistes profesionals a l'Àgora / Ajuntament d'Alcoi
Les antigues 24 hores se celebren el 8, 9 i 10 de juny

 Participaran 4.500 esportistes que practicaran 32 modalitats. A més hi haurà activitats també per als que no practiquen cap modalitat, amb l'Sport Festival. Durant la resta de la setmana, hi ha activitats relacionades amb l'esport

Alcoi ja prepara la seua festa de l'Esport de 2018. El final de temporada és sinònim d'Esport 3D des de fa 7 anys. Participaran 4.500 esportistes que practicaran 32 modalitats. A més hi haurà activitats també per als que no practiquen cap modalitat, amb l'Sport Festival. La revista amb tota la informació de l'Esport 3D la podeu trobar sota la fotografia de la notícia. 

La setmana gran de l'esport a Alcoi ha començat amb les ponències d'Alberto Satorre i Rubén Porras per conèixer la normativa del bàsquet i el futbol, respectivament. Jorge Molina, actual jugador de futbol del Getafe CF, ja ha sigut el mestre de cerimònies en l'entrega dels guardons als més de 30 esportistes professionals que té Alcoi.

Aquest dimecres 6 de juny s'ha celebrat l'Olimpiada EPI amb 600 xiquets, on practicaran esports com Atletisme, Judo, Orientació, Gimnàstica Artística, pilota valenciana, goalball, colpbol i balonkorf. El dijous 7, El Nostre atorgarà els seus premis anuals.