El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Tots els joves estan convidats a vore Joana, al Teatre Calderón

Les entrades són gratuïtes i es poden adquirir per ticketalcoi, tot i que cal pagar 1,21 euros de despeses de gestió. 

Més de 20 joves entre 7 i 13 anys entre músics i actors ompliran l'escenari en Joana, la proposta de l'escola de música Crescendo i l'Escola Municipal de Teatre. Una obra per conscienciar i lluitar contra l'assetjament escolar. 

L'obra original es diu Albertina, de Jose Antonio Rebollar, i parla d'una jove d'una escola de dansa que pateix assetjament escolar. Des de l'escola de música Crescendo, amb l'Escola Municipal de Teatre, han adaptat tant la història com els instruments per a oferir una versió adaptada als alumnes que participen. Així, la protagonista en lloc de ser una estudiant de dansa, és una estudiant de teatre. I en lloc de tindre tan sols tres instruments, clarinet, trompa i piano; s'ha reconvertit per acollir l'orquestra de corda de Crescendo amb violins, violes, violoncels i piano. 

En el vídeo, des de l'escola Crescendo i l'Escola Municipal de Teatre ens expliquen tot el que hem de saber de l'obra, que serà aquest 13 de maig a les 19,30 hores al Teatre Calderón. Si vols entrades, que són gratuïtes excepte despeses de gestió, ací. I si vols saber més, pots visitar la pàgina de Crescendo.