El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Tots els noms dels Creuats en l'Heràldica de l'Alferes Cristià

Ensaio posterior a la presentació heràldica / Creuats

Apareixen més de 200 noms de socis i festers

La Filà Creuats d'Alcoi ha presentat la seua heràldica. Ho ha fet al Círculo Industrial on han ocupat els salons Llarg i Rotonda. 2 creus de metall, pell i un pergamí amb més de 200 noms de festers i socis de la filà conformen la principal imatge que representarà l'alferesia de Joaquin Brotons.

El Saló Rotonda del Círculo Industrial ha acollit la presentació de l'heràldica dels Creuats, filà que ostenta l'Alferesia de la creu en l'any 2020. El mateix alferes, Chimo Brotons, ha dissenyat l'heràldica. Ho ha fet juntament amb la seua dona, Amparo Blasco; el seu fill, Joaquin Brotons; i amb l'ajuda del dissenyador Moiña.


La principal novetat d'aquesta heràldica és que apareixen més de 200 noms amb tots els festers i socis actuals de la filà. Serà la imatge en la qual es basarà l'alferesia. En l'heràldica també apareixen 2 creus de metal i pell autèntica simulant un pergamí.


Brotons ha contat a ARAMULTIMÈDIA que la presentació ha sigut un "èxit" i que tothom està molt content amb el resultat. A més, l'heràldica ja està beneïda pel vicari de Sant Jordi. Després de la presentació, el Saló Llarg ha acollit un 'ensaio' amb més de 260 persones per celebrar que 'això ja va'.