El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Tots els que finalitzen la X Mitja Marató d'Alcoi Unión Alcoyana Seguros tindran trofeu

Tota la informació sobre la prova es pot consultar al web oficial.

La inscripció continua oberta i espera batre rècord de participants

 

La situació sanitària sí que possibilita la celebració de la X Mitja Marató Unión Alcoyana Seguros La prova serà el diumenge 19 de desembre i comptarà amb molts punts d’animació. La prova aspira a superar records d’inscripció i el 34% dels inscrits són dones.

Alcoi tornarà a acollir un multitudinari esdeveniment esportiu com és la dècima edició de la Mitja Marató d'Alcoi Unión Alcoyana Seguros. Totes les modalitats de la cursa començaran i acabaran davant del Complexe Esportiu Eduardo Latorre. Cal destacar que és una de les curses amb més animació d’Espanya, segons ha confirmat l’organització. Hi haurà grups de ball, art urbà, fotògrafs... Una altra de les novetats segons ha contat Óscar Sanchis, un dels organitzadors de la cursa, ha confirmat que tots aquells que finalitzen la cursa tindran el seu trofeu.


Com a corredors més representatius estaran Andrés Micó, Eric Baena, Jorge Bardisa, Suso de la Fuente o Lorena Rodríguez. Una de les novetats és la incorporació de la Marxa Nòrdica. Alcoi i Crevillent són dos dels referents a Espanya en aquest espot i també estaran a la cursa. Tota la informació sobre la prova es pot consultar al web oficial.


Des del Club Atletisme Alcoi, un dels organitzadors de la prova, posen en valor la gran organització que comporta la Mitja Marató. El principal patrocinador continua sent per dècim any consecutiu Unión Alcoyana SegurosNacho Company, en representació de l’empresa, explica que hi ha dos tipus de camisetes: la groga per a la micromarató i la blava i blanca per a la resta de modalitats. Company apunta que “el teixit i el disseny va millorant any rere any”.


Respecte a la modalitat dels més menuts, Clínica Dental Jordá subvenciona la micromarató, ja que “l’esport està molt relacionat amb la salut mental”.


L’Ajuntament d’Alcoi també és part organitzadora de l’esdeveniment. Alberto Belda, regidor d’Esports, posa en valor el treball de “tots aquells que fem possible un esdeveniment com aquest. És molt complicada de dur a terme i comporta molt de treball”. Des de l’organització anuncien que hi haurà un record per a les víctimes de la Covid-19 en el moment de començar la cursa.