El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Tradició i comerç de proximitat al Mercat de Benilloba

Ha obert les portes el tradicional mercat de Benilloba de Divendres Sant

Granja d'animals, exposicions de telers, jocs infantils, menjar de la terra... tots productes de proximitat. Ha obert les portes el Mercat Tradicional de Benilloba, que cal visitar hui divendres 30 o demà dissabte 31. Aramultimèdia ja ha estat allí per palpar l'ambient, com pots vore en el vídeo, i on l'alcaldessa Anna Delia ens explica el que es podrà fer i visitar al llarg dels dos dies de mercat.

Una de les cites importants de la Pasqua a les nostres comarques és el Mercadet de Divendres Sant que se celebra a Benilloba el divendres 30 i dissabte 31 de març. Articles de proximitat i, no cal dir-ho, de Benilloba, es poden veure en el característic mercat, com és el cas d'articles de vímet o roba.

La gastronomia també atrau molts turistes i visitants, com és el cas de Minxos o les coques de dacsa de la Vall de Gallinera. Les propostes culturals, exposicions de telers en miniatura i una improvisada granja d'animals són altres propostes curioses. Com poeu veure, el mercadet té 'de tot' i l'alcaldessa, Anna Delia, ens ha contat tots els detalls com podeu veure al vídeo.