El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Trail Solidari d'Alcoi: 1.800 ànimes contra el càncer

A les 8, al Parterre i després de la disparada d'un castell de focs, marxadors i corredors han pres l'eixida amb molta emoció i il·lusió.

La pluja no desllueix un espectacle que ha comptat amb més de 1800 esportistes. Emocionant, exigent i solidaria.

Alcoi en peu de Guerra contra el càncer. Per sisena edició, el Trail Solidari Ciutat d'Alcoi ha congregat més de 1800 esportistes de totes les edats i de tots els estats de forma possible per recórrer bé caminant, bé corregent, una ruta única i inigualable pels paratges naturals de la Serra de Mariola i la Font Roja.

A les 7:30 del matí, tots els participants es congregaven en la Plaça de Dins per -tots plegats- dir NO al càncer i comprometre's amb la lluita per acabar amb aquesta malaltia. A les 8, al Parterre i després de la disparada d'un castell de focs, marxadors i corredors han pres l'eixida amb molta emoció i il·lusió.

La ruta ha estat espectacular i ha tocat els dos parcs naturals que banyen el terme municipal d'Alcoi: Font Roja i Serra de Mariola, amb espectaculars trams al Mas de Bons Aires, el Mas del Llonganisser al Barranc del Sinc o els llençols-Preventori i Castell de Barxell.

La pluja ha aparegut de manera intensa al voltant de les 10 del matí, però després ha desaparegut.