El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Tranquils! Marquitos no tanca, promet tornar a donar guerra

  • Jose Marcos Tecles, el fill de Marquitos, ens ha respost al whatsapp i ens ha dit que no ens preocupem, "que s'han agafat un temps per a ells i que prometen tornar a donar Guerra"

Regnava el desconcert i el pessimisme. Ningú no sabia què havia passat i per què el quiosc de Marquitos està tancat. Però no tancat per la pandèmia... tancat del tot. Sense aparadors ni res de res. Per sort, José Marcos Tecles, fill de Marquitos, ens ha respost: Estan bé, tornaran...

És un tema de conversa a grups de Whatsapp i tertúlies per les vídeo-conferencies. Per què 'Marquitos' ha tancat? Ningú no sap res i tots els periodistes i informadors d'ARAMULTIMÈDIA hem treballat dur dia i nit per saber què havia passat. El cert és que la façana no té molt bona pinta. Han llevat tots els aparadors i les prestatgeries de les que penjaven les revistes i els col.lecionables.

Però per sort, a última hora de la vesprada d'aquest divendres Jose Marcos Tecles, el fill de Marquitos, ens ha respost al whatsapp i ens ha dit que no ens preocupem, "que s'han agafat un temps per a ells i que prometen tornar a donar guerra". A més a més, aprofitaran per a posar en orde alguns papers administratius i per a cuidar-se.

Fa ara tres anys els vam entrevistar, ens van obrir les portes d'eixe negoci familiar i amb un encant especial. Fou una conversa molt interessant d'un dels pocs comerços 'de tota la vida' que quedaven al centre d'Alcoi.

 

El quiosc de Marquitos és un dels comerços més antics del centre d'Alcoi, més emblemàtic i que més articles de tota mena tipus ofereix als seus fidels clients. Sense horari i amb disponibilitat permanent, han atés, fins ara, als alcoians de tots els barris. Qui no ha acudit a deshores a per alguna falta al quiosc de Merquitos?