El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Transitant per Alcoi atrapa els amants de l'art

Per als amants de l'art, l'exposició 'Transitant per Alcoi' queda ja allotjada en la retina de les persones que han passat pel Centre Cultural d'Alcoi i que han pogut gaudir d'una extensa gamma de creacions de xicotet format que han girat al voltant de la dona més castigada per la Societat. Una Mostra pensada per a retre homenatge Isabel-Clara Simó.

Carme Carot, Carme García Gordillo, Anna Karina Lema, Empar Navarro, Cristina Navarro, Empar Santa Marina i Ada Sinache ens han acostat a l'Univers Femení durant els mesos de març i abril en el Centre Cultural d'Alcoi. Il·lustracions sobre paper, ceràmica, escultura i pintura reunida baix un lema: Transitant per Alcoi. Una mostra molt interessant, farcida de projeccions plàstiques de tots els colors i textures, en format xicotet i amb les quals, aquestes artistes han volgut denunciar socialment i fer costat les dones que pateixen discriminacions diferents en qualsevol racó del planeta.

Una exposició col.lectiva que també ha servit per a homenatjar una de les artistes -en aquest cas en l'àmbit literari- més rellevants de la història d'Alcoi: Isabel-Clara Simó.

Formes circulars, colors vius, escultures de ceràmica, il.lustracions i pintures dedicades a les dones i que han despertat, sense dubte, l'admiració dels centenars de persones que han visitat la Casa de Cultura d'Alcoi.