El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Trenquen els vidres d'almenys 3 vehicles de Sanitaris en Ontinyent

Un dels cotxes trencats / FACEBOOK

Indignació entre els sanitaris del centre de salut de l'Avinguda d'Albaida a Ontinyent després que aparegueren tres vehicles ami vidres trencats. És la sorpresa que es van endur tres treballadors en acabar el torn de faena de diumenge.

No teenen pru suportant tot el que està passant amb la Palndèmia, el risc al contagi i les inacabables jornades laborals. Els sanitaris del centre de salut de l'Avinguda d'Albaida, a Ontinyent, estan indignats, i amb raó.

I és que, en acabar el torn de faena de diumenge, tres d'ells van trobar trencats vidres dels seus cotxes que estaven ubicats a l'aparcament. Sense motiu i sense més mal que el propi acte de vandalisme. 

Les autoritats investiguen els fets i esperen donar amb els causants.

Mentre, Compromís Ontinyent, ha emés un comunicat de suport cap a aquests treballadors. Els portaveus de la coalició han escrit: "És molt greu que després d’una guàrdia nocturna, d’una jornada més d’esforç, treball i dedicació per la salut i benestar de la nostra ciutadania, i en un moment tan difícil com el que vivim, el personal sanitari s’haja trobat amb aquestes greus mostres de vandalisme. Condemnem i rebutgem profundament aquests fets. Aquestes actituds i comportaments no tenen cabuda en la nostra societat”.