El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Tres empreses ofereixen ocupació a les afectades pels tancaments d'Inditex

Les tres empreses han posat a disposició els correus electrònics per rebre els currículums dels interessats. Pots consultar-los al final de la notícia.
 

Tres empreses alcoianes, Limpiezas Batoy, Picotex i Industrias Seguí, s'han oferit per a rebre els currículums del personal afectat pels tancaments previstos per Inditex a la ciutat, per intentar recol·locar a qui puguen. 

El pròxim tancament de tres tendes d'Alcoi d'el grup Inditex, Zara, Lefties i Massimo Dutti, ha caigut com una gerra d'aigua freda en la ciutat. La notícia publicada per ARAMULTIMÈDIA ha sigut la més llegida en els darrers dies, i amb nombrosos comentaris en xarxes socials. La gent lamenta no sols la pèrdua de llocs de treball, sinó els efectes que pot tindre sobre la vida comercial de la ciutat. 

I tres empresaris alcoians han fet un pas més enllà, i intentaran buscar ocupació en les seues empreses per a les persones afectades pel tancament. Recorden que no són empreses del ram del comerç, sinó que una és de neteja, l'altra tèxtil i l'última d'indústria i fabricació de plaques solars; així que l'experiència no es tindrà en compte perquè són sectors diferents. Però aquests empresaris volen pal·liar un poc el mal que faran aquests tancaments i reduir si poden la pèrdua d'ocupació al municipi. 

 

Limpiezas Batoy, la primera a oferir-se, atendrà els currículums rebuts en info@limpiezasbatoy.com a partir del 15 de gener.

Picotex també s'ofereix a col·laborar des del correu efra@picotex.com.

I des d'Industrias Seguí, on fins i tot ja han atés una demandant preocupada pel seu futur immediat, reben els currículums en segui@segui.com.