El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Opereta, humor, i cançó espanyola: una actuació única dins la Fira Modernista

Les duran a terme l'Associació d'Ames de Casa Lucentum. Serà el dissabte 22 de setembre, a partir de les 18 hores, a la Glorieta.

L'Associació Lucentum, d'Ames de Casa, torna a donar-ho tot en la Fira Modernista. Per a la pròxima edició de setembre han preparat una actuació única amb una Opereta, una actuació còmica i un número amb una cançó espanyola, tot inspirat en l'època modernista. A més a més, tots els participants portaran indumentària pròpia de l'època, que han fet les sòcies de l'associació. 

Maribel Botella, presidenta de l'associació, no vol desvelar el títol de cap de les actuacions, ja que volen sorprendre el públic, però, si ha avançat que seran "molt espectaculars".

La presidenta de l'associació Lucentum i la regidora de turisme

Les actuacions se celebraran totes elles al dissabte 22 de setembre a les 18.00 en la Glorieta. És una més de les moltes activitats  que les diferents associacions i entitats alcoianes preparen per a la pròxima Fira Modernista, com ara un pícnic a Cervantes, una manifestació per les 8 hores, una entradeta de cavalleria, una ruta del vermut, una excursió pel cementiri de Ridaura, la fira comercial de la Glorieta, el taller de confecció de barrets o les Jornades Tècniques d'Intervenció en el Patrimoni Modernista