El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Tres Premis Jaume I estaran a la Setmana de la Ciència del Campus d'Alcoi

Manolo Gomicia i Juan Ignacio Torregrosa presenten Setmana de la Ciència / R. Lledó
Del 6 al 19 de novembre a distints municipis d'Alacant i València

El rector de la UPV, Francisco Mora, ha qualificat la Setmana de la Ciència del Campus d'Alcoi com "la millor d'Espanya". Juan Ignacio Torregrosa, director del campus alcoià, ha destacat que un dels objectius de l'esdeveniment és el de "superar l'analfabetisme funcional de la societat". Cal destacar que la Setmana de la Ciència no només es podrà gaudir al Campus d'Alcoi de la UPV, sinó que també hi haurà activitats a Mutxamel, Villena, Bocairent, Banyeres o Alfafara

El dilluns 6 de novembre arrancarà una de les Setmanes de la Ciència amb més nivell dels últims anys. L'edició de 2017 comptarà amb ponents de prestigi destacant els tres premis Jaume I, com són Hermenegildo García (Noves Tecnologies a 2016 i donarà la conferència inaugural), Ángela Nieto (Investigación básica a 2009) i Ana Maria Traveset (Protecció en Medi Ambient). La programació al complet es pot consultar sota la fotografia al document adjunt i tota la informació la podeu consultar a la seua web.

Cal destacar que la Setmana de la Ciència no només es podrà gaudir al Campus d'Alcoi de la UPV, sinó que també hi haurà activitats a Mutxamel, Villena, Bocairent, Banyeres o Alfafara. S'allargarà amb activitats continuades fins el 19 de novembre. A banda de les conferències variades, també hi ha observacions astronòmiques, visites guiades o exposicions. El rector de la UPV, Francisco Mora, ha qualificat la Setmana de la Ciència del Campus d'Alcoi com "la millor d'Espanya".

Vora el 50% de finançament d'aquesta Setmana de la Ciència prové del FECYT, que depén del Ministeri d'Economia. Juan Ignacio Torregrosa, director del campus alcoià, ha destacat que un dels objectius de l'esdeveniment és el de "superar l'analfabetisme funcional de la societat".

Manolo Gomicia, com a representant de l'Ajuntament d'Alcoi i de la Mancomunitat, ha donat l'enhorabona al campus per consolidar i organitzar esta Setmana. A més, ha afegit que "la universitat dissemina les activitats i per a la Mancomunitat és molt important".