El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Tres sancions per a un jove que es va saltar el toc de queda per intentar vore el partit del Real Madrid

El dia de la visita del Real Madrid.

S'estudia una quarta sanció per entrar un parc clausurat. No s'ha concretat la quantia econòmica de totes les sancions.
 

La primera sanció és per estar al carrer més enllà de les 22 hores. La segona per llevar les tanques i cintes per accedir al parc de Batoi, des d'on pretenia vore el partit. La tercera, per fugir quan la Policia Local li va donar l'alto. L'han identificat perquè va penjar fotos a les xarxes socials destacant "les seues proeses".

L'Ajuntament explica que, després de fugir de la policia en el parc de Batoi, va anar fins a l'hotel on s'allotjaven els jugadors del Real Madrid. Allí es va fotografiar en periodistes i pujava les fotos a un perfil públic d'Instagram. A les dos de la matinada va publicar un vídeo on "es burlava de la Policia i destacava les seues proeses".

Amb tanta informació, la Policia Local ha identificat el jove i ha obert acta per tres sancions. S'estudia una quarta per saltar-se el decret de la Generalitat i entrar al parc de Batoi, que estava tancat.

El regidor de seguretat Raül Llopis diu que "la majoria de la ciutadania està complint pel que mereix una felicitació. La gent ha de tindre clar que saltar-se la llei té conseqüències i més enllà de la sanció econòmica, hem de tindre clar que aquestes imprudències posen en risc als infractors i a les persones que li envolten".