El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Tretze entitats alcoianes han programat sis activitats per a celebrar Santa Cecília

Per primera vegada les quatre bandes musicals de la ciutat i els quatre grups de dolçainers i tabaleters s'ajunten en dos concerts en el Teatre Calderón.

L'especial programació arrencarà el dissabte 24 de novembre a les 17:30 hores a l'església de Sant Maure i Sant Francesc amb una missa en honor a Santa Cecilia. L'Orquestra Simfònica d’Alcoi i el Grup Cantores d'Alcoi posaran la música a l'acte religiós. A partir de les 19 h la celebració es traslladarà al Teatre Calderón on la Colla Rebuig, el Grup de Dolçainers i Tabaleters La Cordeta, la Corporació Musical Primitiva, i la Unió Musical d’Alcoi oferiran un concert.

El diumenge 25 el Grup de Danses Sant Jordi oferirà una actuació, a les 12 hores, i, per una altra banda, l’Harmònica Alcoiana realitzarà un concert a les 19 hores. Ambdues activitats tindran lloc en el Saló Rotonda del Círculo Industrial i l'entrada serà gratuïta.

El dissabte 1 de desembre tornarà la música amb motiu del concert que protagonitzaran Barxell, Grup de Dolçaines i Tabals; el Grup de Dolçainers i Tabaleters La Degollà; l’Agrupació Musical Serpis i la Societat Musical Nova d’Alcoi. L'audició serà en el Teatre Calderón i començarà a les 19 hores.

El cicle en honor a Santa Cecilia conclourà el diumenge 2 de desembre amb el II Aplec de Santa Cecília, que estarà protagonitzat pel Grup Folklòric d’Onil, el Grup de Danses de Cocentaina i el Grup de Danses Carrascal. L'actuació de danses, oragnizada pel Carrascal, serà a les 18:30 hores en el Saló Rotonda del Círculo Industrial i l'entrada serà lliure.