El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Trini Rubio, nova coordinadora municipal de Podem Alcoi

Imatge facilitada per Podem Alcoi

Les persones que acompanyaran a Trini Rubio seran Cristian Santiago Aaron Ferrándiz,  Raquel Serrano, David Botí,  Jordi Parra, Andreu Bernabeu, i tota la gent que forma el cercle.

L'única candidatura a la coordinadora municipal de Podem Alcoi ha estat la de Trini Rubio. En conèixer la notícia, Rubio ha indicat que “adquirir el compromís i la responsabilitat que suposa ser la nova coordinadora municipal de Podem a Alcoi, és tot un repte i una responsabilitat que assumeixo amb il·lusió".

Les persones que acompanyaran a Trini Rubio seran Cristian Santiago (formació i extensió), Aaron Ferrándiz (comunicació), Raquel Serrano (feminisme), David Botí (organització) i la mateixa portaveu, encarregada de les finances. Completen l’equip de treball Jordi Parra (enllaç), Andreu Bernabeu (representant en el consell de cultura), i tota la gent que forma el cercle, algunes components des de l’inici de la seua creació en 2014 i totes i cadascuna d’elles importants i necessàries.

Trini Rubio té una llarga trajectòria a l'administració pública: "És el resultat d’anys de recorregut polític, no ja en càrrecs directes ni visibles, sinó en l’acompanyament, en l’aprenentatge de la mà de persones que han confiat en mi i han fet possible que continue sumant implicació en la política municipal. I tot, amb l’objectiu de fer créixer a Podem a Alcoi i ajudar al grup municipal a enfortir i consolidar el nostre projecte per a la ciutat que volem.”

Al mateix temps afirma que “haver treballat, com ho faig des de fa anys, en l’administració pública, m’ha donat l’oportunitat de conèixer diferents formes d’entendre i gestionar la política, de la mà de la ciutadania, i m’ha facilitat tindre criteri propi dels diferents àmbits de la política local, tant la institucional com l'orgànica, amb la finalitat de realitzar polítiques transformadores que ens ajuden a avançar i millorar com a societat.”