El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Trobada amb els artistes per a entendre 'Territoris Propis'

Una de les obres de 'Territoris Propis' que suposa una experiència sensorial.

La trobada és aquest 3 de desembre a partir de les 19 hores a la Capella de l'Antic Asil.

No hi ha millor forma d'entendre una obra d'art que parlar amb l'artista. Aquest divendres 3 de desembre tenim l'oportunitat de trobar-se amb Inma Femenia i Moisés Mañas, dos dels autors de 'Territoris Propis', l'exposició que acull la Capella per la capitalitat cultural d'Alcoi.

Quatre artistes valencians ens mostren quatre maneres diferents d'entendre l'art al nostre territori, un recorregut per l'heterogènia artística valenciana que es pot visitar a la Capella d'Alcoi fins al 9 de gener. Forma part de les activitats realitzades per la capitalitat cultural d'Alcoi, que està a punt de finalitzar.

Doncs bé, s'ha preparat una trobada amb dos dels artistes de l'exposició, Inma Femenia i Moisés Mañas. La primera presenta l'obra 'Spectrum Screensaver', una instal·lació que crea un ambient digital per a fer-nos reflexionar sobre com hem naturalitzat el món digital en què vivim. I Moisés Mañas ens ofereix 'Strucuture 3#', un experiment on uneix acoblament industrial i tecnologia, barrejant mecànica, electrònica i naturalesa.

Els dos artistes estaran a la Capella de l'Antic Asil aquest divendres 3 de desembre a les 19 hores per a parlar en els visitants sobre el seu art.