El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Troben mort al firer desaparegut durant la Fira de Tots Sants de Cocentaina

Helicopter durant el rescat / AM
A les faldes del castell

A hores d'ara es desconeixen les causes de la mort i l'autoritat judicial s'ha encarregat de l'assumpte. Al voltant de les 12:15 hores d'aquest dimarts l'helicòpter de la Guàrdia Civil ha estat el que ha localitzat el cos a una de les faldes del castell de Cocentaina

Les pitjors notícies s'han confirmat i han trobat sense vida al firer de València que va desaparèixer el divendres 3 de novembre durant la Fira de Tots Sants. Ha sigut trobat a les faldes del castell de la vil·la comtal durant el matí d'aquest 7 de novembre.

Segons la informació facilitada per l'Ajuntament de Cocentaina, un dispositiu d'emergència format per 20 efectius i l'helicòpter de la Guàrdia Civil han trobat el cos. Aquest dispositiu ha estat format per Policia Local, Guàrdia Civil, ACIF i Protecció Civil, amb la col·laboració del Centre Excursionista Contestà i l'alcaldessa, Mireia Estepa. A hores d'ara es desconeixen les causes de la mort i l'autoritat judicial s'ha encarregat de l'assumpte.

A última hora del dilluns 6 de novembre es va decidir activar, per part de la Policia Local, el pla d'emergències del 112 i de rescat. Aquesta decisió es va prendre després de reunir-se la mateixa alcaldessa, el regidor de Seguretat Marcos Castelló, els responsables de Policia Local i Guàrdia Civil, amb la família de l'home desaparegut. Al voltant de les 12:15 hores d'aquest dimarts l'helicòpter de la Guàrdia Civil ha estat el que ha localitzat el cos a una de les faldes del castell de Cocentaina.