El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Troben morta la dona que habitava a l'edifici caigut a Alcoi

Estem actualitzant la informació en aquests moments.

Poc abans de les 10 del matí un edifici ha patit un despreniment al centre d'Alcoi, en els números 8 i 10 del carrer Sant Agustí. Després d'una intensa recerca, els bombers han localitzat morta la dona que estava en l'immoble en el moment de l'ensulsiada.

Els bombers, amb l'ajuda d'un gos ensinistrat, han localitzat el cos i a hores d'ara (13:30 hores) es treballa per a recuperar-lo de sota les restes de l'edifici.

Els treballs s'han prolongat entre poc més de les 10 i les 12 h, amb l'ús d'excavadores i de dos gossos ensinistrats. El que ha fet saltar l'alarma en un principi ha sigut el so del telèfon mòbil de la inquilina, que s'ha deixat sentir entre les restes de l'edifici caigut. Familiars de la desapareguda s'ha desplaçat fins al lloc dels fets, visiblement afectats durant el seguiment dels treballs de rescat.

Tot apunta que la causa de l'incident hauria sigut la intensa acumulació d'aigua caiguda els darrers dies, que hauria fet col·lapsar l'edifici. El departament municipal d'urbanisme investiga si l'immoble complia amb els requeriments de la Inspecció Tècnica d'Edificis (ITE).

Un veí de la zona assegura que altres inquilins del mateix edifici havien abandonat l'habitatge setmanes abans.