El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Tu pots ser un dels 750 estudiants de la UPV

Campus d’Alcoi de la UPV.

Les preinscripcions es poden realitzar fer el 19 de juny i el 7 de juliol accedint al següent enllaç i seleccionant els graus en ordre de preferència. Les llistes provisionals es faran públiques el 14 de juliol.

Per al curs 2023-2024 s’ofereixen graus i dobles graus en ADE, diverses enginyeries i informàtica, entre altres estudis amb molta eixida.

El Campus d’Alcoi de la Universitat Politècnica de València (UPV), una de les 5 millors universitats d’Espanya i la millor del País Valencià (segons O-Rànquing), ja ha obert les portes als nous estudiants. Concretament, oferta 750 places per a estudiants de nou ingrés que, entre els 7 graus i 2 dobles graus, podran elegir aquells que més els agraden:

 

-Grau en Administració i Direcció d’Empreses (ADE).

-Grau en Enginyeria en Disseny Industrial i Desenvolupament de Productes.

-Grau en Enginyeria Informàtica.

-Grau en Enginyeria Elèctrica.

-Grau en Enginyeria Mecànica.

-Grau en Enginyeria Química.

-Grau en Informàtica Industrial i Robòtica.

-Doble Grau en ADE i Turisme.

-Doble Grau en ADE i Enginyeria Informàtica.

 

Com es pot apreciar, bona part dels estudis, a més de tenir una gran eixida al món laboral, estan molt enfocades a les necessitats de les empreses de l’Alcoià i el Comtat on, per cert, els alumnes poden realitzar pràctiques (més de 1.000 entre els dos últims anys) i, a més a més, cal dir que molts d’ells ja es queden com a personal fixe en acabar els graus.

 

Per si tots aquests arguments foren poc, cal afegir que els alumnes gaudiran de biblioteca, instal·lacions esportives, cafeteria, Col·legi Major o beques a l’estranger. D’altra banda, Pau Bernabeu, director del Campus d’Alcoi, vol afegir que “la proximitat entre alumnat i professorat és un dels nostres valors”.