El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Túnels i ponts: el col·legi d'Enginyers Civils celebra a Alcoi el seu aniversari amb dos interessants xarrades

Cita per al pròxim dijous 20 de juny:

- Héctor Fáundez parlarà d'estabilitat de ponts: del col·lapse del pont de Gènova a la rehabilitació del pont Fernando Reig en Alcoi.
- Gabriel Araujo parlarà del paper de la conservació integral de carreteres en el manteniment.

Dijous 20 de juny a partir de les 19 h. al Círculo Industrial. Entrada gratuïta.

Són els col·loquis sobre enginyeria civil, que en Alcoi seran el pròxim dijous 20 de juny, a partir de les 19 hores, al Círculo Industrial. Són gratuïts i oberts al públic en general.

El Col·legi d'Enginyers Tècnics d'Obres Públiques i Enginyers Civils de la província d'Alacant celebra el seu 60 aniversari, i ho fa compartint amb tota la població els aspectes més interessants de la seua professió. Han recorregut la província d'Alacant amb una sèrie de conferències, i ara és el torn d'Alcoi, on es parlarà de qüestions que ens queden molt a prop, com són els ponts, els túnels i les carreteres. Però no sols de la seua projecció i construcció, sinó també del paper essencial del manteniment.

Parlem en el vídeo amb José Antonio Rivera, vocal del Col·legi d'Enginyers; Héctor Fáunez, ponent que parlarà de l'estabilitat dels ponts amb el cas del Fernando Reig; i Gabriel Araujo, qui ens explicarà la importància del manteniment de les carreteres. En el vídeo ens fan una primera aproximació a les conferències que oferiran en Alcoi el pròxim 20 de juny. Recordeu que són gratuïtes i obertes al públic.

I ací teniu el cartell de les xarrades. Clicant en la imatge pots descarregar-lo per a no oblidar la cita.