El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Turisme Alacant Interior demostra seguretat a les nostres comarques a periodistes internacionals

Press trip a la cava d'Agres / Turisme Alacant Interior

El viatge de premsa ha estat organitzat pel Patronat de Turisme Costa Blanca. 

Un redactor del blog francés d'I-voyages i altres periodistes dels grups de comunicació Ediciones Desnivel, Unidad Editorial i el suplement d'El Mundo han visitat les nostres comarques gràcies al Patronat de Turisme Costa Blanca. Des de Turisme Alacant Interior veuen amb molts bons ulls aquesta iniciativa.

L'objectiu d'aquest viatge per a la premsa ha sigut mostrar la seguretat en el turisme i tots els encants de les nostres comarques. A banda de periodistes espanyols, també ha participat un redactor del blog I-voyages.

Durant la seua estada han tingut l'oportunitat de recórrer diferents paratges de l'interior, com la Serra de Mariola, Aitana o la Vall de Laguar. Entre les activitats esportives que han practicat es troben el senderisme, els itineraris de muntanya en bicicletes elèctriques o el barranquisme. També han tingut temps de provar l'oli d'oliva verge extra que s'elabora en aquesta zona, gràcies a un tast d'olis i una ruta oleoturística organitzada per la mateixa associació.

Indira Amaya, presidenta de Turisme Alacant Interior, “els periodistes d'aquestes prestigioses publicacions han gaudit de la magnífica oferta d'allotjaments rurals que tenim en la zona i han assaborit la deliciosa gastronomia tradicional que tants plats i productes elaboren els nostres establiments”.