El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Turisme Alacant Interior portarà bloguers i 'influencers' a la Fira Modernista

Blogtrip de la Fira Modernista en edicions anteriors / Turisme Alacant Interior

Uns 10 bloggers i influencers estaran a Alcoi

L'Associació Provincial Turisme Alacant Interior ha preparat un blogtrip durant la Fira Modernista en el que convidarà a bloguers i 'influencers'. Segons indica el vicepresident de l'associació, Ramón Reche, l'objectiu és que "els nostres clients se senten atrets per la Fira Modernista".

La comunicació ha canviat en els últims anys i uns grans prescriptors de marca que influeixen en la decisió d'anar a una destinació o altra són els bloggers i aquells que conten les seues vivències a internet. Per aquest motiu, durant el cap de setmana que se celebra la Fira Modernista vindran bloguers i 'influencers' a Alcoi per tal que "puguen fer promoció a les seues xarxes socials", com ha indicat Lorena Zamorano, regidora de Turisme. La Fira Modernista se celebra del 16 al 22 de setembre.

Tant l'Ajuntament com l'associació turística coincideixen que la promoció és fonamental i quasi vital. Ramón Reché, en aquest sentit, ha indicat que "podem tindre les millors festes, el millor Nadal o la millor Setmana Modernista, però si la gent no ho coneix i no ve, la cosa no va bé".

Aquest són els bloggers i influencers que estaran a Alcoi:
Menudosviajeros 
Niños en la mochila 
Mochileros 2.0 
Vero4travel 
This is travel 
Recienviajados 
Rubén López
blogtiful 
Bloguers de Masia La Mota