El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

'Turismo Alicante Interior' aprofita la Vuelta Ciclista per a promocionar les nostres comarques

Membres de 'Turismo Alicante Interior' juntament amb el president del Patronat de Turisme Costa Blanca (al centre de la imatge).

Aprofitant l'eixida de la tercera etapa en la vila joguetera, l'equip directiu de 'Turismo Alicante Interior' ha tingut un encontre, entre altres, amb el president de la Diputació d'Alacant, Carlos Mazón; i el president del Patronat de Turisme Costa Blanca, José Mancebo.

L'associació 'Alicante Turismo Interior', establerta en Alcoi, ha fet servir la presència de la Vuelta Ciclista a la nostra comarca per a potenciar les seues accions de promoció. Dirigents de l'associació s'han reunit amb representants del patronat de Turisme Costa Blanca a Ibi, lloc de sortida de la tercera etapa. A més, s'han elaborat fullets promocionals de la nostra província que estaran presents en tots els punts on s'inicien i finalitzen etapes de la Vuelta.

Indira Amaya, presidenta de l'associació 'Turismo Alicante Interior', destaca "l'elevat impacte mediàtic" que ha suposat per al nostre territori l'acolliment d'una etapa de l'esdeveniment ciclista més important del país. Ha estat concretament durant la tercera etapa, que ha tingut lloc entre Ibi i Alacant, que milers de teleespectadors han pogut contemplar l'orografia de les nostres comarques.

Aprofitant l'eixida de la tercera etapa en la vila joguetera, l'equip directiu de 'Turismo Alicante Interior' ha tingut un encontre, entre altres, amb el president de la Diputació d'Alacant, Carlos Mazón; i el president del Patronat de Turisme Costa Blanca, José Mancebo. També han aprofitat la presència en Ibi per a trobar-se amb l'alcalde de la localitat, el popular Rafael Serralta, amb el qual han concretat una reunió de treball per a un futur pròxim.

Tal com reconeix Indira Amaya, "és essencial potenciar les sinergies i crear vincles entre totes les localitats de la província". Per aquest motiu, d'ací a què finalitze l'any, l'associació té previst donar suport a altres importants esdeveniments turístics de la província, com ara la Fira Modernista d'Alcoi, les Festes de Moros i Cristians d'Ibi, o la Fira de Tots Sants de Cocentaina.

Fullets promocionals de la província, que es repartiran en tots els punts de pas de la Vuelta.