El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

‘Turismo En Vespa’ torna a organitzar la Scooter Rider Costa Blanca per a donar visibilitat als malalts d’Encefalomielitis Miàlgica

La ruta consisteix en una ruta de 180km de recorregut que transcorrerà per carreteres emblemàtiques de la província d’Alacant, entre la muntanya i el mar.

L'esdeveniment té 40 places i per poder participar cal inscriure's de manera previa online. La ruta està pensada per a scooters clàssiques com la Vespa i la Lambretta.

L’Encefalomielitis Miàlgica és una malaltia que causa una fatiga crònica que no permet desenvolupar les tasques quotidianes i diàries habituals. Cada any ‘Turismo en Vespa’ organitza aquest esdeveniment que consisteix en una ruta de 180km de recorregut que transcorrerà per carreteres emblemàtiques de la província d’Alacant, entre la muntanya i el mar. La ruta es fa amb scooters clàssiques com la Vespa i la Lambretta.

Les inscripcions es poden realitzar de manera online a aquest enllaç. En total hi ha 40 places. També està la possibilitat de col·laborar sense participar, fent una foto en blanc i negre tapant amb la mà dreta l’ull dret i publicar-ho a les xarxes socials amb el hastag #ENCEFALOMIELITISMIALGICA.