El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Turrones Picó s'adjudica 6.000 m² per a construir un nou magatzem en Xixona

Parc empresarial L'Espartal III / Ajuntament de Xixona

L'empresa de torró xixonenca Turrones Picó ha adquirit 5.953 metres quadrats al parc empresarial L'Espartal III de Xixona per a construir una nau-magatzem. La nau permetrà el manteniment de 50 ocupacions i la creació de tres nous llocs de treball.

Turrones Picó ha invertit 672.831 euros en l'adquisició d'aquest nou magatzem, que destinarà a la conservació i logística de matèries primeres i productes acabats. L'Institut Valencià de Competitivitat Empresarial (Ivace), ha sigut l'ens encarregat de l'adjudicació d'aquests vora 6.000 m², i que s'han de sumar al sòl dels parcs industrials d'Utiel i Alcalà de Xivert. En total 9.225 metres quadrats adjudicats de sòl industrial als parcs empresarials d'aquestes tres localitats, que suposaran una inversió de 872.831 euros i la creació de 12 llocs de treball.

Nuevo Tollo i El Campaner

Al Parc Empresarial Nuevo Tollo d'Utiel, l'Ivace ha adjudicat 900,45 metres quadrats a una empresa vitivinícola que invertirà 100.000 euros en l'adequació de la superfície per a adaptar-la a la seua activitat. Així mateix, a Utiel s'han adjudicat 371,14 metres quadrats que es destinaran a serveis de mecànica. Per a això, es preveu una inversió inicial de 100.000 euros i la creació de tres llocs de treball.

Al Parc Empresarial El Campaner d'Alcalà de Xivert l'Ivace ha adjudicat 2.000 metres quadrats a una empresa dedicada a la producció i comercialització de fruites, verdures i hortalisses que preveu la creació de tres noves ocupacions.