El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Tutti Baieli: “El nostre objectiu està de meitat de taula cap amunt”

Entrevista al jugador de l'Enrile PAS-Alcoi

Tutti Baieli (Mendoza, Argentina, 1986): Serà la seua primera experiència a l'OK Lliga a la qual ha decidit venir perquè és la "millor competició del món".

PAS - Per què et vas decidir per l'oferta de l'Enrile PAS Alcoi?

TB - En primer lloc, perquè sempre és motivant jugar a l'OK Lliga. En segon lloc perquè el Enrile PAS Alcoi és una entitat seriosa, responsable i que s'interessa pels seus jugadors. M'han comentat també que Alcoi és una ciutat molt bonica. Així que quan es em va donar aquesta oportunitat vaig decidir no desaprofitar-la. A tots aquests factors cal sumar-li que en l'equip estaran dos amics amb qui he jugat durant molt de temps. Vaig tindre l'oportunitat de jugar a Itàlia la temporada passada i vaig fer un bon paper, segons la premsa d'aquell país. Ara vull fer el mateix a Espanya.

PAS - Quins consideres les teues grans virtuts?

TB - Jo crec que la marca i el tir. Sóc un jugador que puc anar cap endavant i arribar a l'arc en moltes ocasions. Lluite totes les boles i no en done cap per perduda. I, sobretot, no m'agrada perdre [riu]. Tracte de mantindre l'ordre ja que la mirada d'un defensor és una mica més àmplia que la d'aquell que juga més avançat.

PAS - Has tingut alguna experiència a l'OK Lliga? Què coneixes d'aquesta competició?

TB - L'única experiència que he tingut és jugar una sèrie de partits contra el Reus en el Campionat Internacional de Sant Joan i en la Final Intercontinental a Reus. Jo estava per Petroleros YPF. He vist molts vídeos i jugades de l'OK Lliga, es nota i sé que és un torneig intens, dur i altament competitiu, per alguna cosa es diu que és la millor lliga del món.

PAS - Quins objectius t'ha marcat el club per la temporada que comença a l'octubre?

TB - Crec que els objectius són molt clars. La veritat és que no m'agrada pensar en descens i aquestes coses. Jo em pose com a objectiu sumar tots els punts possibles i quedar en els equips de dalt com a mínim de meitat de taula cap amunt. Després crec que la copa CERS és un objectiu gran al que podem arribar molt bé.

Ací podeu accerir a la web del Patí Alcodiam Salesià Alcoi, on originalment s'ha publicat aquesta entrevista.

 

ALCOI