El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Tutto Piccolo obri un espai a El Corte Inglés de Sanchinarro a Madrid

S’ha convertit en una marca líder d’estil infantil europeu amb presència als cinc continents.

La marca de roba infantil alcoiana consolida la seua presència al centre comercial amb el 15 espai i amb la previsió d'obrir-n'he més en el futur. En total té 1.500 punts de venda per tot el món.

Tutto Piccolo té la seua seu a Alcoi i compta amb molts anys d’experiència al món tèxtil i empresarial. La marca segueix amb la seua expansió pel centres El Corte Inglés i acaba d’obrir un nou espai al de Sanchinarro, situat al carrer Margarita de Parma de Madrid.

La marca alcoiana consolida d’esta manera la seua presència al centre comercial amb el seu corner número 15 al Corte Inglés (quatre a Madrid, tres a València, un a Alacant, un a Murcia, un a Màlaga, un a Oviedo, dos a Sevilla, un a Valladolid i un a Saragossa)  i preveu noves inauguracions.

A banda dels espai al centre comercial mencionat, té diverses tendes obertes a Alcoi, Sant Vicent i Oriola, a més de dos tendes a Miami, Merrick Park i Aventura Mall. En total té 1.500 punts de venda per tot el món.

La marca, que va nàixer com una col·lecció menuda de roba de bebès, pijames i accessoris i roba de bany, s’ha convertit en una marca líder d’estil infantil europeu amb presència als cinc continents.