El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Tutto Piccolo obri nova tenda a Taipei

La tèxtil alcoiana, referent en moda infantil, té presència comercial als cinc continents 

Amb aquesta ja en són 8 les tendes que l'empresa alcoiana té obertes a Taiwan. 

El Centre Comercial Bellavita de Taipei, a Taiwan, compta amb un nou comerç de l'empresa Tutto Piccolo. Consoliden així la seua presència a Àsia, ja que amb aquesta ja són 8 les tendes que la tèxtil alcoiana té a Taiwan.

Des de Tutto Piccolo expliquen que per a l'expansió per Àsia "seleccionem acuradament els punts on volem tindre visibilitat". En aquest cas s'ha triat el luxós centre comercial Bellavita., el primer construït a Taiwan, i on comparteixen espai "amb marques de prestigi internacional com ara Giorgio Armani, Hermés, Etro, Barbour o Brunello Cucinelli". Així les coses, obrir aquesta nova tenda "ha suposat tot un repte per a la companyia". 

Borja Mataix, vicepresident i encarregat de l'àrea internacional de Tutto Piccolo, en la nova tenda de Taiwan

Amb seu en AlcoiTutto Piccolo ha sabut créixer de la mà d'un producte de qualitat fins a convertir-se en un referent en el món de l'estil infantil. Va nàixer l'any 1982 quan els seus fundadors, Mercedes Moltó i Desiderio Mataix, llancen la primera col·lecció de moda infantil, "xicoteta però exquisida col·lecció que incloïa peces de roba de nadó, pijames, accessoris i roba de bany". Actualment Tutto Piccolo té punts de venda en els cinc continents, i amb aquesta nova tenda continua amb l'expansió per Àsia. En Espanya està present en 10 centres d'El Corte Inglés, altres quatre tendes físiques i un canal de venda en línia.