El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

UGT es converteix en el sindicat majoritari a l'Ajuntament d'Alcoi amb 14 delegats

Secció sindical d'UGT

En les eleccions per a delegats del funcionariat UGT ha aconseguit el suport del 26,26% dels votants i 4 delegats.

Les eleccions sindicals a l'Ajuntament d'Alcoi han atorgat a UGT 14 dels 26 delegats convocats, convertint-lo així en el sindicat majoritari al consistori alcoià. Els comicis han sigut convocats tant per a personal laboral com per a funcionaris, on la participació per a aquest últim ha estat del 84,43%.

En les eleccions per a delegats del funcionariat UGT ha aconseguit el suport del 26,26% dels votants i 4 delegats; seguits pels 3 delegats de CC.OO. i STAS respectivament; i el delegat per a SIPOLCV, FESEP i CSIF respectivament. En els comicis per a personal laboral, tècnics i administratius, UGT ha aconseguit els quatre delegats convocats, mentre que en la taula d'especialistes i no qualificats, ha aconseguit 6 delegats. L'altre sindicat presentat ha obtingut els 3 restants.

Els delegats de la Secció Sindical de la FSP-UGT a l'Ajuntament d'Alcoi, han fet arribar el seu "agraïment als treballadors municipals, ja que han vist recolzada la línia de treball en la qual desenvolupa la seua labor el sindicat, sentint-se al mateix temps responsabilitzats per a continuar treballant pels drets dels companys".