El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Últim concert de la Nova d'Alcoi aquest 2020 al Teatre Calderón

Assaig del grup de vent - fusta / Nova d'Alcoi

Els nous músics de la Nova són Teresa Molina Sarrión (trompa), Fermín Juan Gordejuela (trompeta), Aitana Seguí Valor (trompeta) i Clara Esteban Blanes (tuba).

Aquest diumenge 20 de desembre al Teatre Calderón, la Nova d'Alcoi protagonitza l’audició Originals sense límits. La música original per a vent-fusta, metall i percussió escriurà la banda sonora de l’últim concert de la Societat Musical Nova d’Alcoi en aquest 2020.

Les entrades per al concert estan a la venda a tres euros en ticketalcoi.com i en la taquilla del Teatre Calderón, en horari de dimecres a divendres d’11:30 a 13:30 hores i de 18 a 20 hores i el dissabte d’11:30 a 13:30 hores. Per protocol de la COVID-19 no es vendran entrades a la taquilla abans del concert.


Aquesta última audició d’un any històric, la Nova presentarà a l’escenari dos grups que tindran als faristols partitures de peces originals per a vent-fusta i metall de banda que han compost autors clàssics i molt representatius al món de la música per a vents i metall. Compositors que escriuen expressament per a aquestes especialitats. Unes notes que s’escoltaran a Originals sense límits.

El concert s’iniciarà amb un grup de vent-fusta de la Societat Musical Nova d’Alcoi que interpretarà la Overture for woodwinds de Philip Sparke, la Suite for winds d’Adam Gorb i, per tancar, Excursion (for woodwind ensemble) composta per Patrick Glenn Harper. Els músics estaran dirigits per Juan Doménech Calaforra. La segona part serà a càrrec del conjunt de metall i percussió de la Nova d’Alcoi dirigit per José Antonio Llinares Igual. Els músics tocaran la Symphony for brass and percussion d’Alfred Reed.

En aquest concert, la Societat Musical Nova d’Alcoi donarà la benvinguda als nous músics Teresa Molina Sarrión (trompa), Fermín Juan Gordejuela (trompeta), Aitana Seguí Valor (trompeta) i Clara Esteban Blanes (tuba).