El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Últims retocs per a l’obertura d’una nova oficina comarcal a Ontinyent

Visita a la nova oficina d'Ontinyent. Autora: Sonia Pla
  • Oferirà el servei de gestió tributària.
  • Vicent Mascarell, diputat d'Hisenda, i Jorge Rodríguez, alcalde d'Ontinyent, han visitat les instal·lacions.

L'oficinal comarcal de la Diputació de València oferirà atenció de l’empresa pública gestora de l’aigua potable EGEVASA i el servei de gestió tributària.

En les pròximes setmanes Ontinyent oferirà un nou servei a la ciutadania de tota la comarca de la Vall d’Albaida amb l’obertura de la nova Oficina comarcal de la Diputació de València. Aquesta oferirà atenció de l’empresa pública gestora de l’aigua potable EGEVASA i el servei de gestió tributària, servei que estava prestant-se a Albaida.

Aquest migdia de dilluns l’alcalde de la ciutat, Jorge Rodríguez, i el diputat d’Hisenda, Vicent Mascarell, han visitat les instal·lacions de la nova oficina, la qual està situada al carrer de Gomis, núm. 18. Junt a ells també estaven el diputat comarcal per La Vall Ens Uneix, Joan Sanchis; la primera tinent d’Alcalde, Natàlia Enguix; i el President de la Mancomunitat de Municipis, Vicent Gomar.

La Diputació de València, amb el seu compromís de descentralització i oferir més i millors serveis a Ontinyent, tenia una assignatura pendent a la Vall d’Albaida amb una oficina comarcal que donarà servei ja no només als ciutadans d’Ontinyent, sinó que ho farà a tota la comarca. La intenció és donar un servei àgil, modern i pròxim a la ciutadania, especialment als pobles més menuts”, ha afirmat Vicent Mascarell.

Per la seua banda, Jorge Rodríguez ha destacat la importància de comptar amb aquest nou servei a la capital de la Vall d’Albaida, ja que d’eixa forma evitarà desplaçaments a la població ontinyentina. El servei de la recaptació porta molt de temps sent demandat a la ciutat i és una satisfacció veure com ja està ací”, ha afirmat l’alcalde d’Ontinyent.

A hores d’ara, els serveis d’EGEVASA ja estan en funcionament a les instal·lacions de la nova oficina, mentre que al servei de gestió tributària encara li falten uns últims retocs, pel que pròximament la ciutadania ja podrà gaudir també d’ell.