El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Un 20% de descompte en postgraus de l’escola de negocis ESIC gràcies a la Cambra de Comerç d’Alcoi i AITEX

La Cambra ha aconseguit que la formació s’impartisca a AITEX, sense necessitat de desplaçament a València.

Potgrau en Marketing Digital i Postgrau en Direcció de Vendes són dos cursos que imparteix l’ESIC i que les empreses d’Alcoi podran beneficiar-se de descomptes gràcies a AITEX i la Cambra de Comerç. Aquests s’impartiran a les instal·lacions de l’institut tèxtil.

A partir del 4 de novembre s’impartiran ambdues formacions. A més d’un descompte del 20%, la Cambra ha aconseguit que la formació s’impartisca a AITEX, sense necessitat de desplaçament a València.


Les empreses d'Alcoi podran beneficiar-se de l'impuls que des d’AITEX se li està donant al desenvolupament els sectors productius d'Alcoi, realitzant accions amb la finalitat de dinamitzar el teixit empresarial, en aquesta ocasió per a la formació de quadres tècnics i directius amb un caràcter transversal que incloga a tots els sectors.

El Postgrau en màrqueting digital oferirà les bases per a dominar aquest ecosistema amb les principals disciplines i eines del món digital (SEO, SEM, Display, Inbound, Brand Content i Affiliate Màrqueting). L'objectiu del Programa és que les empreses puguen trobar, captar i fidelitzar als clients més afins, responent eficaçment a les seues motivacions i necessitats.

Respecte al Postgrau en Direcció de Vendes potenciarà els coneixements de l'empresa en un entorn de vendes complex i adequat al nou entorn vuca. El psdv aporta una visió global de la direcció de vendes, treballant les diferents estratègies empresarials que afecten l'àrea, incorporant el component digital, les característiques dels nous consumidors i els nous models de negoci de vendes.