El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Un agost i setembre ecològic amb l'obra 'Fem i Desfem'

La directora Pepa Miralles amb els dos actors

L'obra està protagonitzada per Rubén Mira i Conxi Doménech, sota la direcció de Pepa Miralles.

Els pròxims pobles en les quals es podrà gaudir de l'obra seran Millena, Gaianes, l'Alqueria d'Asnar, Planes, l'Orxa, Beniarrés i Alfafara.

Sabem que agost és un mes complicat, sobretot si família, amics i inclús els locals que solies visitar, estan de vacances. No hi ha pitjor enemic que l'avorriment. Però esteu de sort, ja que de vegades, tant l'ajuntament o altres entitats solen realitzar diferents activitats que es van treballant inclús a les vacances.

Gràcies al treball de la Mancomunitat de l'Alcoià, Comtat i Marina Alta i la companyia de teatre professional La Dependent, es pot fer possible l'organització de l'obra 'Fem i Desfem'. Dirigida per Pepa Miralles i protagonitzada per , ens volen transmetre un missatge per a tots els públics amb una base medi ambiental i de reciclatge.

Durant tot l'estiu han estat en una gira constant. I ara és el moment de què pobles com Millena, Gaianes, l'Alqueria d'Asnar, Planes, l'Orxa, Beniarrés i Alfafara, puguen gaudir d'aquesta obra, tant per als mateixos ciutadans com per als de fora.

Un pla perfecte per a passar en família i amics. Per la qual cosa, si esteu interessats, vos deixem a la vostra disposició la llista de llocs i horaris que aniran visitant durant el que queda d'agost i part de setembre.